Privatësia dhe Njoftimi i Cookie janë paraqitur më poshtë..

Parathënie

Kjo faqe e internetit www.coca-colaperkrahrinine.com operohet nga një anëtar i grupit të kompanive të Coca-Cola HBC, kompania e fundit e të cilit është Coca-Cola HBC AG (e regjistruar në Zvicër me numrin e firmës CHE – 235.296.902 dhe adresa e regjistrimit në Turmstrasse 26, 6312 Steinhausen, Zvicër).

Të gjitha referencat në ‘tanë’, ‘neve’, ‘ne’ ose ‘kompani’ brenda kësaj politike dhe brenda njoftimit të zgjedhjes, duhet të referohen Coca-Cola HBC AG dhe filialeve të saj, sipas rastit.

Coca-Cola HBC është e angazhuar të ruajë privatësinë e të gjithë vizitorëve në www.coca-colaperkrahrinine.com dhe të mbrojë të gjitha të dhënat personale që mund të na ofroni.

Ne e japim këtë Privatësi dhe Njoftim për Cookie për të ju ndihmuar të kuptoni se çfarë bëjmë me të dhënat personale që marrim nga ju. Duke na siguruar të dhënat tuaja personale, kjo nënkupton pranimin tuaj të privatësisë dhe Njoftimit për Cookie dhe pranoni që ne të mbledhim, përdorim dhe zbulojmë të dhënat tuaja personale siç përshkruhet në këtë Njoftim për Privatësi dhe Cookie. Nëse nuk pajtoheni me këtë Njoftim, ju lutem mos na jepni detajet tuaja personale.

Kjo Politikë e Privatësisë dhe njoftimi Cookie mbulon fushat e mëposhtme:

Cfarë janë të dhënat personale

Të dhënat personale që mbledhim nga ju dhe përdorimi i të dhënave të mbledhura

Politika e Cookies

Dhënia e informacioneve shpjeguese. Kush janë përfituesit e të dhënave tuaja personale

Si i mbrojmë të dhënat tuaja personale

Kontaktoni me ne për të drejtat tuaja dhe për të hyrë dhe përditësuar të dhënat tuaja personale

Si do të bëhen ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë dhe në Politikën e Cookies

Cfarë janë të dhënat personale?

Të dhënat personale janë informacionet për një individ të identifikueshëm, siç përcaktohet nga ligji në fuqi, nga emri, nga adresa e postës elektronike dhe nga numri i telefonit.

Të dhënat personale që mbledhim nga ju dhe përdorimi i të dhënave të mbledhura

Në përgjithësi, ju mund të vizitoni këtë faqe pa treguar kush jeni ose duke mos zbuluar ndonjë informacion rreth vetes. Serverët tanë të internetit mbledhin burimet e adresave IP, për arsye të TI, duke ju mundësuar që të lidheni me platformën tonë për të ju ofruar shërbimet tona, dhe jo adresat elektronike të vizitorëve. Përveç kësaj, ka pjesë të kësaj faqeje interneti ku ne duhet të mbledhim të dhënat personale nga ju për qëllime të caktuara, të tilla si t’ju japin informata të caktuara që ju kërkoni, dhe aty ku kërkohet të regjistroheni në faqen tonë të internetit.

Ne e bëjmë këtë nëpërmjet përdorimit të formularëve në internet dhe çdo herë që na kontaktoni me adresat tuaja elektronike. Ju do të gjeni se nuk është e detyrueshme të na ofroni ndonjë informacion shtesë që ne kërkojmë që nuk është e nevojshme apo e arsyeshme në mënyrë që të ju ofrojmë shërbimet që keni kërkuar.

Subjekti i të
dhënave
Të dhënat e mbledhura Qëllimet për mbledhjen Arsyetimi i mbledhjes

 

Vizitorët në faqen tonë të internetit Adresa IP, emri i domenit, versioni i shfletuesit tuaj dhe sistemi operativ,      të dhënat e trafikut, të dhënat e vendndodhjes, shkrimet e webit për të matur numrin  e vizitave, kohën mesatare të shpenzuar në faqe, faqet e shikuara interes të ligjshëm për të matur përdorimin dhe për të përmirësuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit

 

Adresa IP, emri i domenit, versioni i shfletuesit tuaj dhe sistemi operativ, të dhënat e trafikut, të dhënat e vendndodhjes, shkrimet e webit për të matur numrin e vizitave, kohën mesatare të shpenzuar në faqe, faqet e shikuara interes të ligjshëm për të matur përdorimin dhe për të përmirësuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit
emrin, adresën elektronike të marrë nga vizitori i faqes sonë të internetit për të ju informuar për ofertat tona promocionale, lajmet, ngjarjet (gazetat dhe publikimet e tjera), marrëdhëniet e investitorëve ose kopjet e raporteve tona vjetore dhe administrimin e regjistrimeve të shërbimit të abonimit (në një shërbim webcast të korporatës ose në një shërbim të njoftimit me adresë elektronike) pëlqimin tuaj paraprak duke klikuar në kutinë e duhur kur na jepni të dhënat tuaja personale

 

 

emrin, adresën, numrin e telefonit, numrin e faksit, adresën elektronike; marrë nga vizitorët e faqes sonë të internetit për të ju përgjigjur pyetjeve tuaja ose për të përpunuar kërkesat tuaja në lidhje me informacionin tuaj të ndërmarrë hapa të përshtatshëm me kërkesën tuaj para se të lidhni një kontratë
Subjekt i të dhënave Të dhënat e mbledhura Qëllimet për mbledhjen Arsyetimi i mbledhjes
Vizitor në faqen tonë të internetit Adresa IP, emri i domenit, versioni i shfletuesit tuaj dhe sistemi operativ, të dhënat e trafikut, të dhënat e vendndodhjes, shkrimet e webit për të matur numrin e vizitave, kohën mesatare të shpenzuar në faqe, faqet e shikuara interes të ligjshëm për të matur përdorimin dhe për të përmirësuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit
emrin, adresën elektronike të marrë nga vizitori i faqes sonë të internetit për të ju informuar për ofertat tona promocionale, lajmet, ngjarjet (gazetat dhe publikimet e tjera), marrëdhëniet e investitorëve ose kopjet e raporteve tona vjetore dhe administrimin e regjistrimeve të shërbimit të abonimit (në një shërbim webcast të korporatës ose në një shërbim të njoftimit me email) pëlqimin tuaj paraprak duke shënuar kutinë e duhur kur na jepni të dhënat tuaja personale
emrin, adresën, numrin e telefonit, numrin e faksit, adresën elektronike; marrë nga vizitori i faqes sonë të internetit për të ju përgjigjur pyetjeve tuaja ose për të përpunuar kërkesat tuaja në lidhje me informacionin tuaj të ndërmarrë hapa të përshtatshëm me kërkesën tuaj para se të lidhni një kontratë
Konsumatorët e Biznesit / Furnizuesi emrin, adresën, numrin e telefonit, numrin e faksit, adresën elektronike, të dhënat e taksave, llogarinë bankare; marrë nga konsumatorët e biznesit /furnizuesit.

aftësinë kreditore, aktivitetet kriminale / mashtruese, dokumentet e identifikimit, vlerësimet e kreditit, personat e ekspozuar politikisht dhe listat e sanksioneve

për kontratën e shitjes, porositë, ekzekutimin e shpërndarjes, faturimin, shpërndarjen e pagesave, për t’ju siguruar shërbimin e kërkuar.

anti-ryshfeti,    pastrimi i parave, sanksionet, dijeni klientët tuaj, kreditë dhe kontrollet anti-mashtrim.

kryerjen e shërbimeve tona në bazë të kontratës midis juve dhe nesh.

pajtueshmëria me detyrimet ligjore, ekzekutimi i kontratës, pëlqimi (nëse parashikohet), interesat legjitim.

 

Konsumatori Potencial i Biznesit / Furnizuesi i Mundshëm aftësinë kreditore, aktivitetet kriminale / mashtruese, dokumentet e identifikimit, vlerësimet e kreditit, personat e ekspozuar politikisht dhe listat e sanksioneve anti-ryshfeti, kundër pastrimit të parave, sanksionet, Njihe Konsumatorin tënd, Kontrollimi i Kreditit dhe Anti-Mashtrimit pajtueshmëria me detyrimet ligjore, ekzekutimi i kontratës, pëlqimi (nëse parashikohet),      interesat legjitim

 

Personi i Kontaktit i Klientit / Furnizuesit emrin, adresën, numrin e telefonit, numrin e faksit, adresën elektronike, preferencat e njoftimit SMS, preferencat personale, restorantet e preferuara; mbledhur përmes fushatave reklamuese nga ekipet e shitjes për të kontaktuar konsumatorin / furnizuesin për qëllime biznesi (marrjen e porosisë, kërkesën për shërbime), mirëmbajtjen e marrëdhënieve të klientit, sigurimin e përditësimeve për konsumatorët kryerjen e shërbimeve tona në bazë të kontratës midis kompanisë suaj dhe neve, pëlqimin tuaj paraprak për t’u pajisur me përditësime

 

konsumator emrin, adresën, numrin e telefonit, numrin e faksit ose adresën elektronike të marrë nga konsumatori duke siguruar çdo shërbim që keni kërkuar nga ne kryerjen e shërbimeve tona në bazë të kontratës midis jush dhe nesh
emrin, numrin e telefonit të marrë nga konsumatori për të ju përgjigjur problemeve të raportuara me produkte ose pyetje në linjën telefonike falas Interesat legjitim për të ofruar shërbimet tona dhe për të siguruar kënaqësinë e klientëve tanë
Aplikimi për punë emrin, adresën, numrin e telefonit, numrin e faksit, adresën elektronike, kualifikimet profesionale, përvojën dhe arsimin; marrë nga aplikimi për punë menaxhimin e kandidatëve, për të vlerësuar aplikimin tuaj dhe për të ju kontakuar me telefon ose adresë elektronike Interesat legjitim për të vlerësuar kërkesën tuaj para se të lidhni një kontratë punësimi

Sa i përket të gjitha të dhënave personale të kërkuara për kryerjen e kontratës sonë me ju/kompaninë tuaj, nëse nuk na jepni këto të dhëna personale, nuk mund të jemi në gjendje të dorëzojmë shërbimin e kërkuar siç është përmendur më sipër. Përkundrazi, për të gjitha përpunimet e të dhënave ku jepni pëlqimin tuaj, ju keni të drejtë të refuzoni ose të tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë pa ndonjë ndikim të dëmshëm në ndonjë kontakt që mund të keni me ne.

Kur të dhënat personale, të tilla si emri dhe adresa juaj elektronike, mblidhen nga ju me pëlqimin tuaj (për shembull nëpërmjet përdorimit të formularëve në internet ose përmes postës elektronike), ne do të ju njoftojmë në kohën e mbledhjes se si do t’i përdorim ato të dhëna personale.

Politika e Cookies

Kjo faqe përdor cookies për të ju dalluar nga përdoruesit e tjerë të faqes sonë të internetit. Kjo na ndihmon të ju ofrojmë një përvojë të mirë kur shfletoni faqen tonë të internetit dhe gjithashtu na lejoni të përmirësojmë faqen tonë të internetit.

Një cookie është një skedar i vogël letrash dhe numrash që ruajmë në shfletuesin tënd ose në ‘hard drive’ të kompjuterit tuaj. Cookies përmbajnë informacion që transferohen në ‘hard drive’ të kompjuterit tuaj.

Cookies të performancës

Këto Cookies mbledhin informacion për të na lejuar të përmirësojmë faqen e internetit.

 

Verifikues i moshës

 

Gjurmë nëse një përdorues ka verifikuar moshën e tyre (për zona të kufizuara të caktuara të faqes)

 

cookieBannerSeen Gjurmon nëse një përdorues ka klikuar “ok” në banderolën e cookie-t – kështu që nuk shfaqet më
_ga, _gid ID klient unik i caktuar për secilin vizitor – kjo do të jetë unike për ju.
_gat_UA-9.236.928-1 Ky është një cookie i caktuar nga Google Analytics. Është përdorur për të siguruar që kompjuteri / pajisja juaj të mos bëjë shumë kërkesa për serverat e Google Analytics gjatë kohës që po shfletoni faqen e CCHBC.
JSESSIONID Ky është një cookie i vendosur nga programi i monitorimit të serverëve tanë. Nuk përdoret për ndjekjen e përdoruesve apo sjelljen e përdoruesit – përdoret vetëm për të dalluar kërkesat e përdoruesve aktivë në faqen e internetit.

 

Si mund tё çaktivizoj / aktivizoj cookies?

Ju keni mundësinë të pranoni ose refuzoni cookies duke modifikuar parametrat në shfletuesin tuaj. Sidoqoftë, mund të mos jeni në gjendje të përdorni të gjitha tiparet interaktive të faqes tonë nëse cookies janë të paaftë.

Ekzistonë një numër mënyrash për menaxhimin e cookies. Ju lutemi referojuni udhëzimeve të shfletuesit tuaj ose ekranit të ndihmës për të mësuar më shumë rreth këtyre funksioneve. Për shembull, në Internet Explorer, mund të shkoni te Tools/Internet options /Security dhe Privacy Tabs për të përshtatur shfletuesin me pritjet tuaja. Nëse përdorni kompjuterë të ndryshëm në vende të ndryshme, duhet të siguroheni që çdo shfletues të përshtatet sipas preferencave tuaja të cookie-t.

Disa shfletues modern kanë një veçori që do të analizojë politikat e privatësisë së internetit dhe do të lejojë një përdorues të kontrollojë nevojat e tyre për privatësi. Këto janë të njohura si tiparet ‘P3P’ (Platforma e Preferencave të Privatësisë).

Mund të fshihen lehtë çdo cookie që është instaluar në dosjen e cookie-t të shfletuesit tuaj. Për shembull, nëse jeni duke përdorur Microsoft Windows Explorer:

 • Hap ‘Windows Explorer’
 • Kliko në butonin ‘Search’ në shiritin e veglave
 • Shkruani “cookie” në kutinë e kërkimit për ‘Folders and Files’
 • Zgjidhni ‘My Computer’ në kutinë ‘Look’
 • Kliko ‘Search Now’ klikoni dy herë në dosjet që janë gjetur
 • ‘Zgjidh’ çdo skedar cookie
 • Shtyp butonin ‘Delete’ në tastierën tënde

Nëse nuk jeni duke përdorur Microsoft Windows Explorer, atëherë duhet të zgjidhni “cookies” në funksionin ‘Help’ për informacion mbi ku mund të gjeni dosjen tuaj të cookie-t.

Dhënia e informacioneve shpjeguese. Kush janë përfituesit e të dhënave tuaja personale?

Të dhënat personale që na siguroni do të mbahen në një qendër të të dhënave të organizuar në Crawley të Britanisë së Madhe, nga një kompani e quajtur Rackspace, vendi i dytë i të cilit është në Irlandë dhe mund t’i qasen ose t’i jepen stafit tonë që punon jashtë Mbretërisë së Bashkuar dhe palëve të treta, partnerëve të biznesit, organeve qeveritare dhe agjencive të zbatimit të ligjit, pasardhësve në titullin e biznesit tonë dhe furnizuesve, ne angazhohemi për të përpunuar të dhënat në emrin tonë, disa prej të cilëve janë të vendosur jashtë Zonës Ekonomike Evropiane, të cilët veprojnë për ne, për qëllimet dhe arsyetimet e përcaktuara në këtë politikë.

 

Kategoritë e marrësit Qëllimi i ndarjes
kompanitë brenda grupit Coca-Cola Hellenic të kompanive dhe / ose ofruesve të shërbimeve të palëve të treta që përpunojnë të dhëna në emrin tonë për të ofruar produktet dhe shërbimet tona
çdo ofrues i shërbimeve të palës së tretë, çdo degë / filial i Coca-Cola HBC që përfshihet nga ne në ofrimin e shërbimeve që keni kërkuar apo keni kërkuar nga ne për qëllimet e listuara më lart performancën e shërbimeve që keni kërkuar
Partner biznesi performancën e shërbimeve që keni kërkuar
Organet qeveritare për të përmbushur detyrimet ligjore
Agjencitë e zbatimit të ligjit për të përmbushur detyrimet ligjore
Pasardhësit në titull për biznesin dhe furnizuesit tanë performancën e shërbimeve që keni kërkuar
agjencitë e referencave të kreditit,  agjencitë për parandalimin e mashtrimeve, kompanitë brenda grupit Coca-Cola Hellenic të kompanive dhe / ose ofruesit e shërbimeve të palëve të treta që përpunojnë të dhëna në emër tonë anti-ryshfeti, kundër pastrimit të parave, sanksionet, Njihe Konsumatorin tënd, Kreditit dhe Kontrollimi i Anti-Mashtrimit

Nëse na dërgoni informacione personale, ju pranoni një ndarje të tillë.

A transferohen të dhënat tuaja personale jashtë BE-së?

Meqenëse Coca-Cola HBC vepron në shumë vende, të dhënat tuaja personale, në veçanti të dhënat të cilat i ngarkoni përmes seksionit të Karrierës, mund t’i qaseni personeli ose furnizuesit, të transferohen dhe /ose të ruhen në një destinacion jashtë BE-së në të cilën ligjet për mbrojtjen e të dhënave mund të jenë me një standard më të ulët se në BE. Sidoqoftë ne gjithmonë përpiqemi që të sigurojmë që të dhënat tuaja personale marrin të njëjtin nivel mbrojtjeje sikur të kishte qëndruar brenda BE-së, duke përfshirë edhe përpjekjet për të siguruar që ato të mbahen të sigurta dhe të përdorura vetëm në përputhje me udhëzimet tona dhe për qëllimet e dakorduara).

Vende të caktuara jashtë BE-së janë miratuar nga Komisioni Evropian, duke siguruar mbrojtje të barabartë me ligjet e BE-së për mbrojtjen e të dhënave dhe prandaj nuk kërkohet garanci shtesë për të eksportuar informata personale në këto juridiksione (shih listën e plotë këtu http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm). Në vendet që nuk i kanë pasur këto miratime (siç është Rusia), ne ose do të kërkojmë pëlqimin tuaj për transferim ose transferimin e tyre në varësi të Komisionit Evropian, të miratuara terma kontraktuale që imponojnë detyrime të barasvlershme të mbrojtjes së të dhënave direkt tek marrësi, përveç nëse lejohet sipas aplikueshmërisë ligjin për mbrojtjen e të dhënave për të bërë transferime të tilla pa formalitete të tilla.

Ju lutemi të na kontaktoni shih më poshtë në seksionin e ‘Na Kontaktoni’ nëse dëshironi të shihni një kopje të masave mbrojtëse specifike të aplikuara për eksportin e të dhënave tuaja personale.

Të gjitha palët jashtë BE-së të cilëve do të transferohen të dhënat personale të procesit, do të përmbushin dhe dorëzojnë urdhëra dhe do të ofrojnë shërbime mbështetëse në emër tonë. Ne gjithashtu mund të kalojmë informacione të përgjithshme për përdorimin e faqes tonë tek palët e treta, por kjo nuk do të përfshijë informacione që mund të përdoret për të ju identifikuar. Ne rezervojmë të drejtën për të zbuluar të dhënat tuaja personale siç kërkohet me ligj ose kur ne besojmë se zbulimi është i domosdoshëm për të mbrojtur të drejtat tona dhe /ose në përputhje me procedurën gjyqësore, urdhrin e gjykatës, kërkesën nga një rregullatorë ose ndonjë proces tjetër ligjor që na shërben.

Nëse nuk kërkohet ta bëjmë këtë me ligj, ne nuk do të ndajmë, nuk do të shesim ose shpërndajmë ndonjë nga të dhënat personale që na siguroni pa pëlqimin tuaj.

Së fundi, nëse biznesi ynë hyn në një ndërmarrje të përbashkët me ose është shitur ose shkrirë me një subjekt tjetër biznesi, të dhënat tuaja do t’u zbulohen partnerëve tanë të rinj të biznesit ose pronarëve.

Si i mbrojmë të dhënat tuaja personale

Përdoruesit e moshës 16 ose më të rinjë

Nëse jeni 16 vjeç ose më të rinjë,  ju lutemi merrni lejen e prindit ose kujdestarit para se të na jepni ndonjë të dhënë personale. Përdoruesit pa këtë pëlqim nuk lejohen të na japin të dhënat personale.

Faqet e internetit të tjera

Faqja jonë e internetit përmban lidhje me faqet e tjera të internetit të cilat janë jashtë kontrollit tonë dhe nuk janë të mbuluara nga kjo privatësi dhe njoftimi i cookie-t. Nëse hyni në faqe të tjera duke përdorur lidhjet e ofruara, operatorët e këtyre vendeve mund të mbledhin informata nga ju të cilat do të përdoren prej tyre në përputhje me Politikat e tyre të Privatësisë, të cilat mund të ndryshojnë nga jona. Ne nuk pranojmë asnjë përgjegjësi për politikat e tyre ose përpunimin e të dhënave tuaja personale. Ne ju inkurajojmë të lexoni njoftimet për privatësinë dhe cookie-t dhe kushtet e çdo faqeje të lidhur, të referuar ose të ndërlidhur që futni përpara se të dërgoni ndonjë të dhënë personale në faqet e internetit të tilla të palëve të treta.

Siguria e të dhënave të mbledhura dhe mbajtja e të dhënave

Ne përdorim masa të rrepta sigurie, elektronike dhe administrative për të mbrojtur të dhënat tuaja nga aksesi i personave të paautorizuar dhe kundër përpunimit të paligjshëm, humbjes aksidentale, shkatërrimit dhe dëmtimit si në internet ashtu edhe jashtë linje. Ne do t’i mbajmë të dhënat tuaja për sa kohë që është e nevojshme për qëllimin e përmendur të mbledhjes dhe pas kësaj ne do të mbajmë të dhënat tuaja për aq kohë sa kërkohet nga ligji.

CCHBC ruan të dhënat personale në një format të identifikueshëm vetëm për intervalin që është i nevojshëm siç identifikohen nga qëllimet e përpunimit për të cilat mblidhen të dhënat.

CCHBC nuk duhet të mbajë të dhënat personale për më shumë se sa është e nevojshme për të përmbushur qëllimet e biznesit të ligjshëm të identifikuar ose për aq kohë sa kërkohet nga ligji i zbatueshëm.

CCHBC krijon një periudhë mbajtjeje të të dhënave personale në përputhje me ligjet dhe rregulloret relevante si pjesë e procesverbalit të aktiviteteve të përpunimit.

CCHBC duhet të justifikojë kërkesat për të mbajtur të dhënat personale për periudha më të gjata se periudha maksimale e mbajtjes sipas kërkesave të biznesit dhe rregullave nëse kërkohet.

Disa të dhëna duhet të ruhen për të mbrojtur interesat e kompanisë, për të ruajtur provat dhe në përgjithësi të jenë në përputhje me praktikat e mira të biznesit. Disa arsye për ruajtjen e të dhënave përfshijnë:

 • Çështje gjyqësore
 • Hetimi i aksidenteve
 • Hetimi i incidenteve të sigurisë
 • Kerkesat rregullatore
 • Ruajtja e pronës intelektuale

Transferimet dhe mohimet e bazuara në internet

Ndërsa kompania Coca-Cola HBC AG përdor masa të arsyeshme për të mbrojtur kundër viruseve dhe komponentëve të tjerë të dëmshëm, natyra e internetit është e tillë që është e pamundur të siguroheni që qasja juaj në webfaqe të jetë e pandërprerë ose pa gabime, që kjo webfaqe, serverat e tij ose posta elektronike të cilat mund të dërgohen nga ne nuk janë të lire nga viruset apo komponentëve të tjerë të dëmshëm.

Kontaktoni me ne për të drejtat tuaja për të aksesuar dhe përditësuar të dhënat tuaja personale

Hyrja, përditësimi dhe fshirja e të dhënave

Ju keni të drejtë të shihni të dhënat personale që ne mbajmë për ju; mund të na kërkoni që të bëjmë çdo ndryshim të nevojshëm për të siguruar që është i saktë dhe i përditësuar ose të fshijmë të dhënat personale që mbajmë për ju. Ju gjithashtu mund të na informoni nëse dëshironi të kufizoni përpunimin e të dhënave ose të kundërshtoni përpunimin e të dhënave personale që ne mbajmë për ju. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur të dhënat e kontaktit të dhëna në seksionin e Na kontaktoni më poshtë. Ju keni të drejtë gjithashtu të siguroni të dhënat personale që ne mbajmë për ju tek një ofrues tjetër i shërbimit që keni zgjedhur.

 

Heqja e pëlqimit

Në rast se ne ju kërkuam pëlqimin tuaj për të përpunuar të dhënat personale që mbajmë për ju, ju mund ta tërheqni pëlqimin tuaj në çdo kohë, pa ndikuar në ligjshmërinë e përpunimit bazuar në pëlqimin para tërheqjes. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur të dhënat e kontaktit të dhëna në seksionin e Na kontaktoni më poshtë.

Pakënaqësi

Ju keni të drejtë të parashtroni një pakënaqësi para autoritetit kombëtar të mbrojtjes së të dhënave duke dërguar kërkesën tuaj në të. Kontaktet e Autoritetit të Mbrojtjes së të Dhënave të Vendit mund të gjenden në http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080 .

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë koment në lidhje me përdorimin tonë të të dhënave tuaja personale ose ndonjë pyetje në lidhje me këtë, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur adresën e mëposhtme: [email protected] . Ne i mirëpresim pyetjet tuaja dhe çdo sugjerim që mund të keni në lidhje me privatësinë dhe njoftimin e cookie-t.

Për të ushtruar zyrtarisht të drejtat tuaja në lidhje me të dhënat tuaja personale që ne përpunojmë, ju lutemi të paraqisni një kërkesë duke përdorur linkun e mëposhtëm:

Formulari i webit
ose na kontaktoni duke përdorur adresën e mëposhtme

e-mail:  [email protected]

Si do të bëhen ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë dhe në Politikën e Cookies

Ju lutemi kontrolloni periodikisht për t’u informuar për çdo ndryshim. Megjithëse ne rezervojmë të drejtën për të modifikuar ose plotësuar këtë politikë, ne do të ju njoftojmë në këtë faqe interneti për çdo ndryshim të madh për të paktën 30 ditë pas ndryshimit dhe, sipas rastit, përmes njoftimit me postë elektronike.